På återseende, god natt

Jag har träningsvärk. Gårdagen var barnsligt rolig men idag påminner min kropp mig om att jag inte längre är 20 år, ens 25. Jag gissar att träningsvärken kommer av att jag konstant spände mig i tron om att jag skulle lyckas hålla kvar min position när kollegorna stormade emot för tackling.

Av anledning av detta blir det en vilodag idag. Teambuilding är kul på alla sätt och vis men kräver även en hel del psykisk energi. Ofta utförs en hel del workshops eller utbildningar i samband med teambuilding och efter en hel dag med lyssnande på fantastiska talare, äta kött som var mört utan dess like och studsa runt i en bubbla känner jag att det är dags att dra för mörkläggningsgardinerna (som ändå inte gjorde det de utlovat) och släcka ner för idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *