Tror jag testar catering nästa gång…

adobestock_79737170-2048x1367

Det har talats mycket gott om att använda sig av catering. Kanske planerar man bröllop? 40- eller varför inte 1 års kalas eller inför julfesten med jobbet? Tanken, och den gemensamma grunden för all catering är att maten ska kunna vara mobil och därav alltid kunna levereras till den lokal eller plats du befinner dig på.

Utgår jag från mig själv måste jag säga att catering är det mest bekväma och bästa sättet att få en lyckad tillställning där annat än enbart sötsaker ska serveras. Jag använde mig av catering första gången vid min dotters första födelsedag. Det var många personer bjudna och jag avskyr att laga mat.

Vilka är då de mest populära cateringfirmorna i Stockholm? Jag vet att ett företag som dragit många blickar till sig är Prima Catering. Här kan du beställa allt ifrån örtmarinerad lax till belgiska våfflor med kolasås, från prästostpaj till vaniljpanacotta. Helt fantastiskt och det är nog inte för ingenting som de själva utnämner sig till Stockholms bästa catering!

En annan populär cateringrestaurang sägs vara Bistro Garros. En väldigt flexibel catering som även den har ett mycket stort sortiment att välja mellan. Här kan du beställa allt ifrån matiga smörgåsar till konferensen eller en riktigt extravagant grillbuffé inför stora födelsedagar.

Hos Bistro Garros står kunden i fokus, oavsett om du väljer någon av deras färdiga menyer eller har egna idéer du behöver få hjälp att förverkliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *